fbpx

Usluge

NVO & aktivizam

Jasno & glasno

Ugrožene grupe i manjine najčešće se slabo vide i čuju i teško im je da shvate svoja prava, a još teže da se za njih izbore. Neprofitne, nevladine organizacije koje se bore za njihove interese najbolje znaju u kojoj meri i koliko često se i oni i njihovi štićenici susreću sa nerazumevanjem okoline.

Jasna reč je tu da pomogne da se svi što bolje i što lakše razumemo i da pomogne da potrebe ugroženih grupacija budu ne samo glasne, već i jasne – na svim jezicima na kojima radimo.

Brzo & lako

Otvoreni smo za sve vidove saradnje sa neprofitnim, nevladinim organizacijama koje rade u interesu društva. Kontaktirajte nas i saznajte sve o postojećim modelima saradnje sa nevladinim sektorom i humanitarnim organizacijama, a zatim možemo zajedno da kreiramo  jedinstven model prilagođen specifičnim zahtevima, po posebnoj ceni ili pro bono, u zavisnosti od budžeta kojima se raspolaže. Jasna reč je tu da pomogne svojom ekspertizom i svim raspoloživim kapacitetima.

Stojimo iza svojih reči

Verujemo da nerazumevanje dovodi do izbegavanja, ignorisanja i nedostatka podrške za rešavanje važnih problema. Finansiranje, praćenje i podrška dolaze onda kada je nedvosmisleno jasno čime se bavimo i šta smo do sada uradili. Zato su naši prevodioci i lektori tu da sve svoje iskustvo i znanje usmere na to da se poslovna korespodencija, dokumenta i obraćanja široj publici lako razumeju, kako u Srbiji, tako i na drugim govornim područjima.

U dobrom društvu

Projekti na kojima smo sarađivali sa društveno korisnim organizacijama, odnosno sa grupama aktivista bez sumnje su među projektima u kojima smo najviše uživali, i u takve projekte se uvek uključujemo sa puno elana i uz veliko zadovljstvo. Jasno je da je za bolje društvo potrebno da svi delujemo zajedno i zato je naš tim uvek na raspolaganju za aktiviste pojedince, kao i za aktivističke organizacije.

Aktivisti, dobrodošli

Mi želimo da budemo deo promena koje dolaze. Da bi se nešto zaista promenilo, nisu dovoljni samo dobra volja i dobra dela, već i mnoštvo papirologije koja sve to prati, a kojom se obezbeđuju finansiranje, podrška i komunikacija sa javnošću i institucijama. Jasna reč je uvek spremna za saradnju sa organizacijama aktivista i pojedincima. Kontaktirajte nas i zajedno ćemo napraviti poseban model saradnje, prilagođen vašim potrebama i mogućnostima.

potrebne su vam naše usluge?